utorak, 23. studenoga 2010.

Dish Network daljinski pristup app dolazi android, kaže korisnika imaju powerrr! '

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/dish-network-remote-access-app-comes-to-android-tells-users-th/:
Dish Network je još jedan korak prema ambicioznim TV Svugdje planove - ne smije miješati s comcast's i Time Warner je TV Svugdje partnerstvo - po objavljivanju Android verziju svoje jelo udaljenog pristupa app krajem prošlog tjedna. To lijepo upotpunjuje davatelja paket mobilne ponude, koje su već dostupne na iPhone, ipad i određene BlackBerry telefonima. Kvaka je u tome da se iskoriste app, android korisnici moraju posjedovati Sling-dish omogućen uređaja kao što su ViP 722 / 722k HD DVR ili nedavno izdao Sling adapter . Sa potreban hardver ipak, app pretvara u smartphone control freak najbolji prijatelj, radi kao daljinski upravljač, DVR menadžer, a Sling-powered medija vrpca za pregled snimljenih ili žive programiranje preko Wi-Fi ili 3G. To je prilično divan skup značajki s obzirom na to košta lijep niske cijene besplatno, i to je sigurno robustan više nego mobitel prinose od Comcast , Time Warner , ili DirecTV . Drugim riječima, kada je u pitanju dobivanje najviše iz vašeg plaćenog TV usluga dok su u pokretu, čini se da underdog satelitska tvrtka sigurno može dijeliti.

Nastaviti čitanje Dish Network daljinski pristup app dolazi android, kaže korisnika imaju powerrr! '

Dish Network daljinski pristup app dolazi android, kaže korisnika imaju powerrr! ' prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 09:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednica | izvor Dish mreža | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar