utorak, 23. studenoga 2010.

O-Bow repurposes miša senzor za umjetnu luku praćenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/o-bow-repurposes-a-mouse-sensor-for-artificial-bow-tracking/:
Ovdje na Engadget HQ smo vrlo ozbiljne o artikuliranju buke i djelovanje luka kada je u pitanju naše sintetizirane gudački instrumenti , i O-Bow izgleda kao da bi mogao biti low cost rješenje bili smo sanja. (Ne, Smule Magic Fiddle ne broji, to je vrag "instrument", i to laži). Hacker / glazbenik Dylan Menzies je razvila metodu pomoću optičkog senzora od miša za praćenje ništa s zrnatim površine, kao što su drveni štap, i koristeći Internet to izraditi jedan uzorak sintisajzer "pjevati" poput pravog pokloni instrument. Nažalost, taj jedan uzorak zvuči prilično strašna upravo sada, ali Dylan radi na sofisticiraniji način modeliranja instrumenta. Do tada, samo mi ćemo morati posegnuti za davanje Smule prljave izgleda i messing oko s našim Korg joystickom. Tu je video nakon pauze, ali ne kažu da nije vas upozoriti o tome uzorku.

Nastaviti čitanje O-Bow repurposes miša senzor za umjetnu luku praćenje

O-Bow repurposes miša senzor za umjetnu luku praćenje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22. studeni 2010 22:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor O-Bow | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar