utorak, 23. studenoga 2010.

Verizon predlaže veliko prepisati američkih telekomunikacijskih zakona

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/verizon-proposes-wholesale-rewrite-of-us-telecom-law/:
Evo nešto što se ne vidi svaki dan: ". Kongres treba to Ažurirati Nation's Zastarjeli i Anti-Konkurentski Telecom Pravila" Verizon samo ugasiti press release pod nazivom Da, nema tip-toeing oko ovdje - Verizon javne politike VP Tom Tauke ravno-up kaže da Vlada u potpunosti treba prepisati Zakona o telekomunikacijama, te dati jednu savezna agencija "jasne nadležnosti" za provođenje zakona na slučaj po- slučaja. To je izravan udarac na FCC, koji je izgubio Comcast BitTorrent slučaju kada je sud presudio da nije imala snage za izvršenje net neutralnosti, a zatim izazvao gnjev i industrije i Kongres podjednako kada je pokušao reklasificirati internet komunikacija u način na koji ga je dao moć ona potrebna. To je također način izvan zajedničkog Google / Verizon neto neutralnost prijedlog od kolovoza - Verizon je otišao iz sugerirajući da FCC napraviti neke politike tweaks da traži da Kongres početi ispočetka sa zakonom koji regulira FCC sama, što je nešto kao razlika između odvijač i malj.

Sada, Kongres je zapravo počeo razmatrati obnoviti telekom prava svibnja nakon FCC neto neutralnost plan osvetio, i dok nismo čuli mnogo o tome, mi smo određene Verizon's nedvosmislen podrške (i lobiranje dolara) su sigurni kako bi se uvelo neke zamah u proces. Istina se javi, mi zapravo bih dobrodošlicu na veliko prepisati postojeće Telecom Zakona, koja je prošle ozbiljno revidiran u 1996 i velik dio datira iz 1934. Ali zašto slušati nas kad imamo sržni citat iz Verizon? "Brušenje čujete su zupčanici churning kao političari pokušati uklopiti brzo mijenja tehnologija i konkurentnog tržišta u regulatorne okvire izgrađen za analogne tehnologije i monopol tržišta." Da, ovo je idući u dobiti dobro. Cijeli PR nakon pauze.

PS-Još uvijek je nejasno na što net neutralnosti je i zašto je važno? Provjerite naše Engadget Show intervju s Columbia profesor Tim Wu i doći do brzine.

Nastaviti čitanje Verizon predlaže veliko prepisati američkih telekomunikacijskih zakona

Verizon predlaže veliko prepisati američkih telekomunikacijskih zakona prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22. studeni 2010 20:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar