utorak, 23. studenoga 2010.

Snyderphonics Manta kontroler preuzima na Ableton Live, izgleda (i zvuk) veliki događaj se (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/snyderphonics-manta-controller-takes-on-ableton-live-looks-and/:
Mi smo sigurni da ne volim naše opskurne instrumente ovdje na Engadget. Čak i nešto kao jednostavan kao Monome , s rešetkom od 64 jastučići (i nešto drugo) mogu dobiti kreativni sokovi flowin 'kada udružio s pravom softvera. Pa, samo smo dobili riječ da SevenUpLive, vozač koji dobiva Monome igrati lijepo sa Ableton Live (preko Max / MSP ), upravo je dobio podršku za Snyderphonics 'zgodan Manta kontroler. Što je sve ovo znači? Pa, osim što izgleda sjajno, Manta značajke brzina osjetljive ploče i polifone aftertouch, što znači višu razinu kontrole od mnogih vaših butik kontrolera. Ali vi trebate demonstracije, zar ne? Zašto ne kazes? Video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Snyderphonics Manta kontroler preuzima na Ableton Live, izgleda (i zvuk) veliki događaj se (video)

Snyderphonics Manta kontroler preuzima na Ableton Live, izgleda (i zvuk) veliki događaj se (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 17:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Napravite digitalne glazbe | izvor SevenUpLive , Snyderphonics | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar