utorak, 23. studenoga 2010.

LG Quantum, HTC i Samsung Surround Focus: BOGO iz AT & T počinje u petak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/lg-quantum-htc-surround-and-samsung-focus-bogo-from-atandt-start/:
Evo u nadi da ne odlučite prihvatiti rano . Ni tri tjedna nakon Windows 7 Telefon otišao na prodaju u SAD-u dolazi ovo: kupiti jedan, dobiti jedan slobodan prodaju kršten od strane tvrtke Microsoft i AT & T. Početna 26. studenog (to je crni petak, morat ćemo znate), spava-eyed potrošači mogu sami povucite u njihove lokalne AT & T pohraniti kako bi se pokupiti LG Quantum, HTC Surround ili Samsung Focus u BOGO mode - najbolji od svih , možete miješati i podudaraju, omogućujući korisnicima da uloviti Quantum i surround (ili Focus) za samo 199 dolara. Naravno, i dalje ćete biti potpisivanje par dvije godine ugovora s Ma Bell, ali to je još uvijek najjeftiniji način da se upuštati u WP7 za sada. Nema reći kada će posao završiti, ali zdrav razum bi rekao da će skočiti u rano ako youve 'je dobio hankerin'.

LG Quantum, HTC i Samsung Surround Focus: BOGO iz AT & T počinje u petak prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 23. studeni 2010 16:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Microsoft | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar