utorak, 23. studenoga 2010.

Novi krumpira otkriva TuneLink Auto Bluetooth-to-FM predajnik za iPhone, iPod Touch i ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/new-potato-reveals-tunelink-auto-bluetooth-to-fm-transmitter-for/:
Mi nikad nisam bio na volonterski cheerleading odjeljenje za FM odašiljača, u našem iskustvu, oni su stvarno beskoristan u gradovima ili drugim područjima koja zapravo imaju veliku količinu radio postaja u blizini. Ali, mi ćemo ga predati Nove tehnologije krumpir - to može biti još slickest provedbu. Nedavno je najavio TuneLink Auto izgleda kao tipična cigareta adapter za punjenje na prvi pogled, ali u okviru, postoji tehnologija koja prihvaća audio preko Bluetooth, a zatim ga šalje preko FM. Ovo sprečava korisnike od vlasništvo to povezati dongle bilo koje vrste na njihove ipad, iPod touch ili iPhone, ali je izgrađen-in USB port je zapravo sposoban za punjenje svih triju treba da se odlučite. Postoji čak i 3.5mm jack izlaz za usmjeravanje melodija za 3.5mm ulaz na glavu jedinice, te (potrebno) u pratnji iDevice app treba pogoditi App Store uskoro za apsolutno ništa. Hardver sama sada je dostupan iz New krumpira za 99,99 dolara, i to ću pogoditi "odaberite prodajnim mjestima" u dva tjedna ili tako da za isti iznos.

Nastaviti čitanje Novi krumpira otkriva TuneLink Auto Bluetooth-za-FM predajnik za iPhone, iPod Touch i ipad

Novi krumpira otkriva TuneLink Auto Bluetooth-to-FM predajnik za iPhone, iPod Touch i ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nove tehnologije krumpira | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar