utorak, 23. studenoga 2010.

Dell SAD sada nude Streak otključan s Froyo, u Trešnja Red

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/dell-us-now-offering-streak-unlocked-with-froyo-in-cherry-red/:
Znali smo dobro i dobro da android 2,2 se šulja se i sama odluka aktivan na Dellov otključan Streak jedinica, ali sada se čini da zaostatak od starijih jedinica je izbrisan. To je napravio put za nove dionice više na Dell u SAD-stranice, sa 16GB otključan čađe Streak ide za 579,99 dolara s Froyo iz tvornice, 32GB model je navedena na 678,99 dolara. Zanimljivo, da je 16GB model je $ 30 više nego što je otključan android 1,6 model otišao natrag u kolovozu. Također, mi smo lijevo je pretpostaviti da čak i "otključan" modeli će i dalje biti SIM-zaključan na AT & T , iako Dell ne igra se na činjenicu da otključan Pramenovi se mogu koristiti kao mobilni hotspot za do osam WiFi-omogućen sprava bez ponying do extra Ma Bell. U međuvremenu, dugo očekivani Cherry Red Streak je također na prodaju u SAD-u, ali ćete morati flip na stranici dva dolje u izvor link kako bi se naći i 32GB otključan varijante. Sretno barska kroz opcije, šampion.

[Hvala, Jar Jar Binks]

Dell SAD sada nude Streak otključan s Froyo, u Cherry Red prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 23. studeni 2010 10:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Šumovita dolina | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar