utorak, 23. studenoga 2010.

TerreStar Rod sada je dostupan svakome tko želi jedan za samo 1.150 dolara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/23/terrestar-genus-now-available-to-anyone-who-wants-one-for-just/:
Samo koliko je obećanje bilo gdje, bilo kada mobitel prijem vrijedi za vas? Ako ste odgovorili "tisuća, stotinu i pedeset dolara", dobro ... Vaše vrijeme je napokon došao. Nakon što je u početku pokretanja preko poslovnih kanala samo za $ 800 , TerreStar jedinstvene GSM / HSPA Windows Mobile 6.5 smartphone za AT & T sa satelitskom vezom je sada dostupna za potrošače iz svih šetnje života, kao čeznuti kao da ste je dobio $ 1,149.99 ležanje okolo. Rod ima Bluetooth, WiFi, GPS, 2 megapixel kamera, i ljepušan velik dio svaki drugi ugodnost što biste očekivali obrazac WinMo 6,5 smartphone s oko-2008 hardvera naočale, s očitim izuzetkom da se može koristiti bilo gdje možete vidjeti TerreStar's satelitska prilično mnogo bilo gdje u Sjevernoj Americi. Naravno, da ćemo biti malo neodlučan o kupnji četiri lik telefon koji radi na bankrot uslugu , ali ako vam je potrebna pokrivenost u zaleđe, vaše opcije su prilično ograničene. Slijedite pauzu za TerreStar je demo video i puni press release.

Nastaviti čitanje TerreStar Rod sada je dostupan svakome tko želi jedan za samo 1.150 dolara

TerreStar Rod sada je dostupan svakome tko želi jednu za samo $ 1.150 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 studeni 2010 15:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TerreStar | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar