utorak, 23. studenoga 2010.

Neki Apple TV korisnici izvještavanje otkačeno boji problema sa Sony, Philips TV

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/22/some-apple-tv-users-reporting-wacky-color-problems-with-sony-ph/:
To ne čini se osobito raširena, no priličan broj izvješća pomalja se na službenim Apple Support forumima neke prilično divlje pitanjima koja utječu na novi Apple TV kada je u paru s određenim Sony i Philips TV-a. Kao što možete vidjeti gore, ta pitanja mogu uključivati prilično nesretni pastelne boje sheme (navodno čest na Philips TV), dok drugi također su izvještavanje obrnutim bojama, i zelene ili crne boje ekrana. Kao i za Apple, barem neki korisnici koji ste se obratite tvrtki o problemu kažu da je svjestan problema, ali rano izvješća od onih koji su primijenili Apple TV 4,1 ažurirati sugeriraju oni nisu fiksne problem samo još. Je li vaš Apple TV snimljen na novom nijansu? Javite nam u komentarima, i check out video psihodeličnog problema nakon pauze.

[Hvala, Bea]

Nastaviti čitanje Neki Apple TV korisnici izvještavanje otkačeno boji problema sa Sony, Philips TV

Neki Apple TV korisnici izvještavanje otkačeno boji problema sa Sony, Philips televizori prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 22 studeni 2010 21:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MacStories | izvor Apple Rasprave | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar