utorak, 21. prosinca 2010.

Windowsi 7 Telefon je tržište raste brže od Android je na pokretanje, ne znači puno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/windows-phone-7s-marketplace-grows-faster-than-android-did-at-l/:
Analitičar napomena je objavila istraživačka tvrtka IDC jučer ističe da je u gotovo dva mjeseca otkako je Windows 7 Telefon je malo puštanje, Windows Marketplace je popeo na 4.000 zahtjeva - broj koji android tržište je pet mjeseci doći. To je impresivno, bez sumnje, i analitičar iza brojeva primjećuje da on "ne bi me iznenadilo da Microsoft je treći po veličini app portfelja u industriji do sredine iduće godine." Sada odobreno, udaranje broj tri bi se vrlo malo truda na Microsoftovim dio - oni samo bih morati pobijediti webOS, BlackBerry OS i Symbian, nitko od kojih su izazvale IOS-ili Android-poput razine developer interesa. Dakle preko toga, što znači rast? Pročitajte o!

[Hvala, Stephen]

Nastaviti čitanje Windowsi 7 Telefon je tržište raste brže od Android je na pokretanje, ne znači puno

Windowsi 7 Telefon je tržište raste brže od Android je na pokretanje, ne znači mnogo prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 22:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPoweruser.com | izvor eWeek | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar