utorak, 21. prosinca 2010.

T-Mobile napokon uzimajući u na mobilnim 3G (ili 4G) usmjerivač ludost sljedećeg ožujka?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/t-mobile-finally-getting-in-on-the-mobile-3g-or-4g-router-craz/:
Sprint, Verizon i AT & T sve su razmještene MiFis (i MiFi ekvivalenti ) u ovom trenutku, ostavljajući T-Mobile kao jedini američki nacionalni prijevoznik učiniti bez posvećen mobilnim usmjerivač - neka vrsta uređaja možete baciti u svoj džep, a zauzvrat na za one prigode kada morate skrenuti stanični signal podataka u lijepo malo džep WiFi. Izgleda da je konačno mijenja, iako, s TmoNews curenje neke snimke upućuje na to da uređaj pod kodnim imenom "Lil Wayne" - da, Lil Wayne - uvest će se u ožujku iduće godine, nudeći punu 21Mbps HSPA + brzine, nakon kojeg slijedi drugi model u drugom tromjesečju ove godine. Potez čini cjelinu puno smisla za T-Mobile danas da oni nude WiFi tethering na odabranim modelima telefona ... i stvarno, ne treba se koristi taj sjajan, novi "4G" mreža u što većem broju podataka intenzivne načine što je više moguće, anyway?

T-Mobile napokon uzimajući u na mobilnim 3G (ili 4G) usmjerivač ludost sljedećeg ožujka? prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 22:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor TmoNews | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar