utorak, 21. prosinca 2010.

Pentax K-5 pregleda vijesti: solidan, ali skupi nadogradnju iz K-7

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/pentax-k-5-review-roundup-solid-but-pricey-upgrade-from-the-k-7/:
Pentax je K-5 DSLR je oko za neko vrijeme sada, ali to je tek nedavno dobio dovoljno recenzije uspostaviti nešto od kritične konsenzusa. Kratko je da je kamera u velikoj mjeri adrese većina kritike niveliraju u K-7 je zamjena - naime, mutan kvalitetu slike i siromašnih visoke ISO performanse posebno - ali tih poboljšanja dolaze u prilično težak cijenu. K-7 košta oko 300 dolara više nego Nikon D7000 , koja Digitalna fotografija Pregled bilješke ima ima slične senzor, ali "znatno više svestran AF sustav." Fotografija Blog također došao do nekih sličnih zaključaka, ali primjećuje da je "naslov-grabbing top-speed od 512.000 je iskreno neupotrebljiv ", i sugerira da Pentax treba jednostavno slijediti Nikon vodstvo i kapom stvari na 25.600. Unatoč tome visoke cijene i manje problema, međutim, kaže DP Review kamera je "no-brainer" dogradnja za trenutne korisnike Pentax, ali očito još uvijek pomalo tvrd prodati za Canon ili Nikon korisnicima. Hit do linkove ispod za neke dodatne preuzima na fotoaparatu.

Pročitajte - Digitalna fotografija Pregled
Pročitajte - Fotografija Blog
Pročitajte - Imaging Resource
Pročitajte - Pocket-lint

Pentax K-5 pregleda vijesti: solidan, ali skupi nadogradnju iz K-7 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21. prosinac 2010 00:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar