utorak, 21. prosinca 2010.

Microsoft Office Genuine Advantage sjekire, kaže programa je 'služio svoju svrhu'

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/microsoft-axes-office-genuine-advantage-says-program-has-serve/:
It's ne nudi bilo kakve naznake da Windows Pravi Prednost će slijediti taj primjer, ali Microsoft je upravo napravio prilično iznenađujući potez da se isključi njegov dugogodišnji Office Genuine Advantage programa. Kao i sa sustavom Windows Genuine Advantage, taj program je dizajniran za borbu protiv piratstva i, kao i bilo koji Office korisnik ne može potvrditi sumnje, to nije bio sramežljiv da bi njegova prisutnost poznat - upozorenja kao što je onaj gore popped up pri preuzimanju predložaka iz Office.com , na primjer. Zašto promijeniti? Microsoft nije točno nude previše pojedinosti, uz glasnogovornik samo ide kao daleko da kaže da je program "poslužio svojoj svrsi", te da Microsoft je "stvaranje nekoliko novih ulaganja koja će nam omogućiti da se uključe sa klijentima i pomoć žrtvama prijevara. " U međuvremenu, međutim, izgleda da sada možete jednostavno ići o Vašem poslovanju, bez upozorenja da se naći.

Microsoft Office Genuine Advantage sjekire, kaže programa je 'služio svojoj svrsi " prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21 pro 2010 05:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZD Net | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar