utorak, 21. prosinca 2010.

Hulu Plus ne događa na kabel pod uvjetom TiVo DVR Premiere, Scrooge ponovno pobjeđuje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/hulu-plus-not-happening-on-cable-provided-tivo-premiere-dvrs-sc/:
Hulu ne događa na TiVo kabela pod uvjetom premijera DVRs, Scrooge ponovno pobjeđuje
To je malo teško znati točno tko je kriv ovdje, ali jedno je sigurno: potrošači izgubiti. Prošli tjedan Suddenlink počeo implementaciju TiVo Premiere DVR svojim klijentima minus Netflix , rekavši da je sporazume Netflix je sa studija koji sprječava njezino streaming uslugu od toga da bude raspoređen na tvrtku DVR kabel. U to vrijeme to je bio nada da Hulu Plus još moglo raditi, ali sad je potvrđeno da svojim klijentima neće dobiti ni to, okrivljujući istu vrstu sporazuma između Hulu i njegovih davatelja sadržaja. Frustrirajuće? Apsolutno - ali postoji jedna očigledna work-around ': kupiti vlastiti darned TiVo Premiere, dobiti pristup Netflix i Hulu Plus, i prestati plaćati kabel usluga da mjesečne najamnine.

Hulu Plus ne događa na kabel pod uvjetom TiVo DVR Premiere, Scrooge ponovno pobjeđuje prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21. prosinac 2010 07:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GigaOm | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar