utorak, 21. prosinca 2010.

ViewSonic: Nema G tablet 'proizvodnja defekt ", to je pitanje korisničko iskustvo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/20/viewsonic-theres-no-g-tablet-manufacturing-defect-its-a-us/:
U slučaju da ste propustili , ovaj vikend Staples je najavio da je to više ne nudi 10,1-inčni Viewsonic G tablet zbog "proizvodnje mana." Pa, kao što se ispostavilo, Viewsonic je tvrdeći da stvarno nema hardverski kvar uopće - umjesto toga, proizvođač android 2,2 , Tegra 2 -powered tableta je izvještavanje da je stvarno "korisničko iskustvo pitanje." Nope, to ne zvuči puno bolje, ali prema Viewsonic's VP of Marketing Adam Hanin, G tablet vidio priličan broj vraća zbog trom softver iskustvo, što je uzrokovano predinstalirane Tap Tap i Android sloja. Broj pitanja također su uzrokovane nedostatkom Flash, Adobe koji još nije certificiran za Tegra 2 . "Vjerujemo da je korisničko iskustvo koje uzrokuje sve se vraća, a mi smo uzimanje važne korake naprijed s G tablet", rekao nam je Hanin.

Dakle, ono što su oni koraci točno? ViewSonic će biti ispuštanje over-the-air update softvera prije kraja tjedna, a također će dati linkove za korisnike za ručno preuzeti i instalirati beta verziju Flash na stranicu za podršku. Naravno, pitali smo zašto Hanin G tablet je isporučen u ovoj polu-gotovih stanje na sve - on nam je rekao da dok je android i Tegra su velike platforme, Google je nedostatak podrške za veće uređaje znači da tvrtke poput Viewsonic moraju "izaći i sastaviti svoj vlastiti software i app dućana. " Nismo sigurni da je veliki odgovor - u stvari, ona vrsta zvuči kao Viewsonic je težak kriv Google, Adobe i Nvidia za svoje polu-gotovih i laggy softvera, kada je izdana tableta na vlastitu za maloprodaju . Bilo kako bilo, sada smo vidjeli i više nego dovoljno strašna "korisničko iskustvo" pitanja na rani usjev od android tablete - Saće , gdje si?

Nastaviti čitanje Viewsonic: Nema G tablet 'proizvodnja defekt ", to je pitanje iskustva korisnika

ViewSonic: Nema G tablet 'proizvodnja defekt ", to je pitanje iskustva korisnika prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 20 prosinac 2010 21:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar