utorak, 21. prosinca 2010.

Comcast's quad-tuner DVR Xfinity Spectrum s pristupom Internetu po objavi FCC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/comcasts-xfinity-quad-tuner-spectrum-dvr-with-internet-access-r/:
Pozdravi budućnost DVRs, barem iz Comcast , kao što-još nenajavljeni Xfinity Spectrum okvir prošao kroz FCC baze podataka ubrzo nakon što njegovo postojanje otkrio je Wall Street Journal. Brzo zaviriti u proizvodno-spreman za upotrebu otkriva ima mnogo novih mogućnosti ovdje, uključujući i novi vodič dizajna, uključujući IMDB-style cast i posada info kao i pristup Internet uslugama. Iako je hardverski čini ovaj Pace RNG-210n 500GB HD DVR s četiri tunera, MoCA i IP pristup, jedan od najvećih promjena je softver makeover znači da pops gore obavijesti potaknuta svojim Twitter, Facebook i YouTube.

Podesiv na Xfinity.com / Spectrum, to izgleda kao da će samo povući u informacije kada osoba koje pratite dijeliti slike, video, ili link na informacije o TV emisijama i filmovima, s "najviše" vidljiva pravo na kutiji sebe, plus opcija dijeliti ono što gledate na te usluge. Tu je manje detalja na raspolaganju o tome "aplikacije" u izborniku, ali vrijeme, promet, glazbe i igara su obećali, uzeti brzo zaviriti u najzanimljivije dijelove uključujući i pogled na vodič, daljinski i kutija u našoj galeriji ili check out FCC se strugotine za više pojedinosti - to je teško reći da li će promjene učiniti sve naše probleme sa kabel skup vrhova otići, ali prilično mnogo bilo koji novi vodič mora biti bolje nego što je tamo sada, zar ne?

[Hvala, cypherstream]


Nema komentara:

Objavi komentar