utorak, 21. prosinca 2010.

Pixel Qi partnerima Chunghwa Picture Tubes za proizvodnju novih modela LCD transflektivni

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/pixel-qi-partners-with-chunghwa-picture-tubes-to-manufacture-new/:
Karakterističan najčešće povezan s Pixel Qi ekrani - osim od svojih najcjenjenijih dnevnog čitljiv kvalitete - i do ove točke je oskudice . Nadajući se da će to ispraviti nedostatak ponude, Mary Lou Jepsen je tim danas je najavio partnerstvo s Taiwanese proizvođač Chunghwa Picture Tubes da, dobro, proizvesti neke slike cijevi. Očigledno, "timovi radili su zajedno tiho sve pada" i sada su spremni da bi stvari službeni, a također najavljuje da je tri nove ploče će biti dolaze na tržište u raznim mjestima tijekom 2011. Prvi od tih, 7-inčni ekran s 1024 x 600 rezoluciju, je postavljen kako bi njegov debi na CES-u 2011 u početkom siječnja, s masovne proizvodnje dolaze u drugom kvartalu ove godine. Još jedna napomena interesa je odbrojavati od tri milijuna Pixel Qi prikazuje dostavljaju tijekom posljednje tri godine - Let's nade možemo udvostručiti taj broj kroz 2011, eh?

[Hvala, LifeBringer]

Nastaviti čitanje Pixel Qi partnera s Chunghwa Picture Tubes za proizvodnju novih modela LCD transflektivni

Pixel Qi partnerima Chunghwa Picture Tubes za proizvodnju novih modela LCD transflektivni prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21 pro 2010 09:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pixel Qi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar