utorak, 21. prosinca 2010.

Novi Apple TV, Roku mediji streamers utrci za break milijun u prodaji

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/new-apple-tv-roku-media-streamers-race-to-break-one-million-in/:
Znatiželjan vrijeme, zar ne? Jutros, Cupertino odjel za odnose s javnošću ima odminirane iz pohvala navodeći da je nov Primijeniti na TV - što tek počeo isporučivati prije tri mjeseca - Očekuje se da će prijeći milijun znak u prodaji prije Božića. Očito primjedba je teško ignorirati: "To je puno za hobi . " I da, to je. Ali, to vjerojatno ima više veze s trendovima u kupnji potrošača i ugodno niska $ 99 cijeni nego išta drugo, i ako sumnjam da logike, vjerojatno biste trebali imati sjedi s Roku CEO Anthony Wood. Ljudi na Business Insider učinio, i Wood priznao da Roku mediji vrpca prodaja zapravo udvostručio od uvođenja drugi-gen Apple TV. Kako se priča ide, Jobs je cijeli sektor solidan po refocusing potrošača pozornost na set-top box carstvo, a uz najosnovnije Roku maloprodaje za samo 59 $ , to je prilično jasno da odijelo vozi tvrd jeftino. Roku je također očekuje da će prodati svoj milijunti okvir završetka ove godine, ali naravno to je puno duže od tri mjeseca da to učinite. Ipak, za gore i došljak, prodaja milijun ništa (a kamoli gleda na 50 milijuna dolara ili više godišnje prodaje) je prilično postignuće.

Nastaviti čitanje Novi Apple TV, Roku mediji streamers utrci za break milijun u prodaji

Novi Apple TV, Roku mediji streamers utrci za break milijun u prodaji prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21 pro 2010 09:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TUAW | izvor Poslovni Insider | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar