utorak, 21. prosinca 2010.

JBL je svirati omogućen o zračnom Bežični zvučnik pristanište hitova FCC

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/jbls-airplay-enabled-on-air-wireless-speaker-dock-hits-the-fcc/:
JBL je bila jedna od prvih tvrtki osim IHOME i Denon / Marantz najavljuje podršku za Appleov svirati tehnologiju , tako da ne čudi da je tvrtka je na zrak Bežični zvučnik pristati samo pritisnite FCC, kompletan sa svojim upotrebu - mi smo bili sluh da svirati će biti sve više mjesto na CES 2011. Na zrak Wireless izgleda kao ljubitelj riff na JBL-a na zraku linija zvučnika dokovima i budilice - to ima da je upoznat swoopy petlje dizajn, ali dodaje u velikom LCD zaslon u boji koji prikazuje album artwork za streaming glazbe. Gledajući za upotrebu, zaslon također čini WiFi postavljanje i konfiguraciju malo lakše, što je lijepo. Sve u svemu, izgleda obećavajuće, ali ćemo vidjeti što cijene i raspoloživost izgleda kao kad smo dobili na HZZ.

JBL je svirati omogućen o zračnom Bežični zvučnik pristanište hitova FCC prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21. prosinac 2010 09:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar