utorak, 21. prosinca 2010.

FCC prolazi ograničena net neutralnosti pravila, gotovo nitko ne sretan o njima

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/fcc-passes-limited-net-neutrality-rules-almost-no-one-happy-abo/:
Pa, nema iznenađenja ovdje - FCC samo prošao skup ograničen neto neutralnosti pravila 3-2 glasa. Tri Demokratska povjerenika, uključujući i FCC predsjednik Julius Genachowski, glasovali da, dok su dva republikanska povjerenicima i snažno dissented - da citiram povjerenika Meredith Baker, "Ja sam stvarno, stvarno, stvarno neslaganja." Pravila nisu objavljeni još, ali opće razumijevanje je da ožičen širokopojasnog će biti više teško regulirati od bežični - presudna točka kao nositelji početi istraživanje pay-per-uslugu naplaćuje . To znači da čak i net neutralnosti zalaže zadovoljni s današnje odluke - Demokratska Povjerenik Michael Copps ravno-up, rekao je: "Danas je akciju mogli - i trebali - su otišli dalje." Štoviše, mi smo čuli da Verizon već je s obzirom na izazov - što je čudno, jer pravila se pratiti usko s tim zajedničkim Verizon / Google prijedlog od ljeta. Mi još uvijek čekamo na potpuni tekst o pravilima i će nakon potpunog sloma nakon što smo ih dobili, ali za sada hit izvor vezu i provjeriti Genachowski izjava o propisima.

PS - Trebate neto podsjećanje neutralnost? Check out this Awesome (i obrazovne) animacija i intervju s Columbia profesor prava Tim Wu!

FCC prolazi ograničena net neutralnosti pravila, gotovo nitko nije sretan zbog njih prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21 pro 2010 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AP , Genachowski izjava (PDF) , FCC sastanak (video) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar