utorak, 21. prosinca 2010.

TomTom Map Share's update donosi crowdsourced navigacija za iPhone GPS-app

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/21/tomtoms-map-share-update-brings-crowdsourced-navigation-to-ipho/:
Izvijen rano i zaobljene, za TomTom GPS's iPhone app , zar ne? Ako je tako, da je vrlo app pravedan je dobio puno bolje i danas, kao i verzija 1.6 je donio TomTom Map Share's - crowdsourcing aspekt koji će zadržati svoje karte više up-to-date nego li ikada pomislili moguće. Karta Dijeli omogućuje iPhone korisnicima da promjene odmah na svoje karte i da imaju koristi od slobodnog karte ažuriranja od strane TomTom zajednice i ovjeren od strane sama tvrtka. To znači da će korisnici će sada moći uređivati imena ulica, postaviti smjerove vožnje i blok / deblokirati ulice izravno na svoje karte, a ako ste dovoljno ljubazni, možete dijeliti one ažuriranja s ostatkom TomTom zajednice. Nadalje, app će automatski provjeriti za nova ažuriranja potvrđen (uključujući ograničenja skretanja, ograničenje brzine promjene i prijelaza promjene), tako da je prethodno pokušao i istinski "moje karte su bile stare!" izgovor se nažalost više ne rade. Dati i uzeti, kao što kažu.

Nastaviti čitanje TomTom Map Share's update donosi crowdsourced navigacija za iPhone GPS-app

TomTom Map Share's update donosi crowdsourced navigacija za iPhone GPS-app prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 21. prosinac 2010 02:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar