petak, 22. srpnja 2011.

Laser Pitch sustav detekcije pretvara vaš sjekira u svijetao, latencija bez MIDI stroj (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/laser-pitch-detection-system-turns-your-axe-into-a-luminous-lat/:
Laserski Pitch Detection System
Evo činjenica koju treba zapamtiti o laserima: oni čine sve što je bolje. Čak i glazbenih instrumenata . Svatko tko je ikada pokušao da koriste svoje pouzdan šest string kao MIDI kontroler zna bol latencije uveo pokušava pretvoriti string vibracije u digitalne signale. M3i je Laser Parcela prepoznavanja (LPD) sustav suknje ovaj problem tako da pokrenete laserska zraka ispod svake niz. Umjesto otkrivanja vibracija optički mjere udaljenost između dioda i depresivni string, a zatim pretvara da je u teren. To ne znači samo da nema kašnjenja, ali i da nema potrebe da se zapravo podešavanje instrumenta - ona objedinjuje sve lijenosti Antares "ATG-6 s klasa Beamz . Ako ste znatiželjni, postoji demo video nakon pauze.

Nastaviti čitanje laserski sustav za otkrivanje Parcela pretvara vaš sjekira u svijetao, latencija bez MIDI stroj (video)

Laser Pitch sustav detekcije pretvara vaš sjekira u svijetao, latencija bez MIDI rublja (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 23:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slash Gear | izvor M3i tehnologije | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar