petak, 22. srpnja 2011.

Libratone je svirati omogućen Soundbars žele udoban sa vaše iOS robu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/libratones-airplay-enabled-soundbars-want-to-cozy-up-with-your/:
Libratone Lounge
Je na ugurati se za audio rješenje sa svirati na komplimentu vaš iDevice ili Apple TV? Ponuda pozdraviti Libratone ultra-šik Lounge i Live Soundbars. Prošle godine, tvrtka je predstavio svoj ​​privlačnih pobijediti bežični zvučnički sustav natrag na sajmu IFA, bili smo intrigira svojim aktivnim vozača i ručka za nošenje, ali blago razočaran da kabel za rezanje potrebne pesky vlasnički adaptera. Apple korisnici će biti sretni da znaju svirati u potpunosti prigrlio ovaj put, zajedno s potpisom ukras kašmir vune. Prvo gore, Live Čini se da Airplay omogućen pobijediti sa 50 dodatnih W RMS snage (150 ukupno), i ažurirati - mini TOSLINK prihvaćanje - 3.5mm ulaz za priključenje ne svirati omogućen opremu. Sljedeći, uglađeni Lounge jedinica iznad sportske sličan vanjski dizajn i digitalni 3.5mm utičnica, ali to je vitak, u usporedbi za zidnu ugradnju ispod TV-a. Pod njegovim ovce paperje, naći ćete dvije 1-inčni vrpce visokotonci, dva 4-inčni keramike vozača, a jedan 8-inčni woofer obrnuti, koji se neovisno pojačavaju za kombinirani izlaz od 150 W RMS.

Spremna molimo audio entuzijasta, i zapošljavaju DSP i Libratone je FullRoom za "360 stupnjeva soundscape" kontrolirati iOS app, dok Lounge glasnoću može biti obrađene od strane TV daljinskom. Lounge će biti dostupna putem Appleovog online trgovine od rujna ove godine po cijeni od £ 1.099 do €, 1199 (oko 1791 dolara na 1954 dolara), a uživo za £ 599 do £ 6,99 ($ ​​699) na Apple malo mjesta u EU i SAD - - kako u raznim colorways. Naći ćete detalje u PR, nakon pauze, a vaš sljedeći nastup Gear Stjecanje sindrom počinje naseljavanje rezervirati

Nastaviti čitanje Libratone je svirati omogućen Soundbars žele udoban sa vaše iOS robu

Libratone je svirati omogućen Soundbars žele udoban sa vaše iOS roba prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 23:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket Lint | izvor Libratone | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar