petak, 22. srpnja 2011.

Fluorescentna nanosensor tetovaža prati glukoze u iPhone-a odsjaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/fluorescent-nanosensor-tattoo-monitors-glucose-under-the-iphone/:
Ako ste True Blood konzervativac, ideja se krvarenja namjerno stvarno ne treba činiti sve što privlačan. Dakle, zamislite kako većina dijabetičara osjećaju kad oni forced na ubod njihove thumbs tri puta dnevno u ime zdravlja. Pa, oni ne bi mogli uskoro morati zahvaljujući nanosensor tetovaža i ... iPhone? Razvijen od strane prof Heather Clark i njen Northeastern University tim, ovaj potkožna injekcija nanočestica kombinira "fluorescentne boje, specijalizirana molekula senzor ... i punjenje neutraliziranje molekula", koji pridaju glukoze i otpušta ione i mijenjaju drago sjaj u procesu . Istraživači su prvotno dizajnirana "veliki boxlike" tattoo-uređaj za čitanje, ali očito Apple fanboy na tim modded iPhone slučaj s LED i objektiv filtar kako bi cijelu stvar malo više elegantan. Zatim se za tim, pogodili ste, app za to - iako to one'll usredotočiti na natrij.

Fluorescentna nanosensor tetovaža prati glukoze u iPhone odraza prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 21:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Textually.org | izvor Technology Review , Northeastern University Clark Lab | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar