petak, 22. srpnja 2011.

Wolfram pokreće otvoreni CDF formatu, dodaje vizualni pizzazz na karte i grafikone

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/wolfram-launches-open-cdf-format-adds-visual-pizzazz-to-charts/:
Amazon zapaliti DX i RIM BlackBerry playbook su trebali biti poslovni svijet je odgovor na na-the-go uredu. Ispada, PDF pregledavati u e-ink ili zavezani škriljevca ne nude mnogo na putu interaktivne aplikacije iskustava - oni su još uvijek samo dokumente, bez obzira na tablet oni nose. Pa, Wolfram Grupa je dobio otvoreni format kandidat za Adobe prijestolje i to je u nadi da ćete ga usvojiti. Uvedena je danas, izračunljiv Document Format "stavlja lako autoru interaktivnosti u svojoj srži," disanje animirani život u inače statične infographics. Nije programer? Nema potrebe brinuti, tvrtka obećava dvosmjernom dijagrami su "jednostavno dovoljno za nastavnici, novinari, menadžeri, [i] istraživačima ... stvoriti." Vidjeli smo Microsoft XPS uzeti slične pukotine na detroniziranju vladajući oblik kralja, samo da bi se naći u Portable Document zaborav. Mi smo samo ćemo morati pričekati i vidjeti ako CDF je plemenitiji kandidat. U međuvremenu, na glavu preko na izvor za download besplatno igrač i uvjerite se sami mogućeg budućeg žive udžbenika, tablica i grafikona.

Nastaviti čitanje Wolfram pokreće otvoriti CDF formatu, dodaje vizualni pizzazz na karte i grafikone

Wolfram pokreće otvoreni CDF formatu, dodaje vizualni pizzazz na karte i grafikone prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. srpanj 2011 02:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ZDNet | izvor Volfram | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar