petak, 22. srpnja 2011.

Apple na vrhu Android u poduzeću, mali zeleni robota još svetiti za kutu ureda

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/21/apple-tops-android-in-enterprise-little-green-robot-still-gunni/:
BlackBerry se koristi za vladavinu uprave, ali je tijekom posljednjih nekoliko godina vidjeli smo stabilan uptick broja poslovnim korisnicima prebacivanje na njihov OS izbora. Dakle, tko će biti nasljednik BlackBerry prijestolje? Pa, prema Dobro najnovije izvješće, Apple uređaje brzo postali željene drugovi za svoje kupce, i to izgleda kao ipad vodeći na putu. Poduzeće usluga pokazuje da je u Q2 2011, korisnici aktivira više od iPads Android smartphone i tablets kombinaciji. Štoviše, iPads čine 95 posto tablet aktivacija, sa Android tablets uzimajući u samo 3,1 posto. Smartphone usvajanje je blagi malo više uravnotežen, ali Apple i dalje je došao na vrh s 66 posto u odnosu na Android je 33 posto. To je sve dobro i dobro, ali ono što stvarno želite znati tko je dobio stvari za osvajanje tri noge utrka u tvrtki piknik? Za one od vas vizualni učenika, predstavnik grafički dobre rezultata vas čeka nakon prekida.

Nastaviti čitanje Primijeniti na vrhovima Android u poduzeću, mali zeleni robota još svetiti za kutu ureda

Apple na vrhu Android u poduzeću, mali zeleni robota još svetiti za kutu ureda prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. srpanj 2011 20:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AllThingsD | izvor Dobro | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar