petak, 22. srpnja 2011.

IBM opremiti ne izgledaju kao puno, skenira 10 milijarde datoteka u 43 minuta

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/ibm-rig-doesnt-look-like-much-scans-10-billion-files-in-43-min/:
Netko treba dar te IBM-ovi znanstvenici bolju kameru, jer svojim najnovijim Opći paralelni datotečni sustav je back-šamaranje 37 puta brže od svojih posljednjih napora vratio u 2007. Opremiti kombinira deset IBM System xSeries poslužitelja s violinu memorije SSD-ovi koji drže 6,5 terabajta metapodataka koji se odnose na 10 milijarde zasebne datoteke. Svaki od tih datoteka mogu se analizirati i upravljati pomoću politike vođene pravilima u tri četvrtine sata. Takva izvedbe može činiti kao overkill, ali to je tek jedva u korak s onim što IBM Doug Balog opisuje kao "brzo raste, multi-zettabyte svijetu." Nema nagrade za nagađanje tko im je vrh kupac je vjerojatno da će biti. Cijeli pojedinosti u PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje IBM sprema ne izgledaju kao puno, skenira 10 milijarde datoteka u 43 minuta

IBM opremiti ne izgledaju kao puno, skenira 10 milijarde slika u 43 minuta prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. srpanj 2011 03:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar