petak, 22. srpnja 2011.

Google kaže zbogom alatne trake preglednika, kapi podrška za Firefox 5

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/22/google-says-goodbye-to-browser-toolbar-drops-support-for-firefo/:
Google kaže zbogom alatne trake preglednika, kapi podrška za Firefox 5
Google Labs nije jedina stvar navijanje dolje u Mountain Viewu, čini se Google Firefox alatna traka je također kaput. Navodeći eksponencijalni rast u pregledniku prostor, oprema izjavio da Google alatna traka za Firefox više nije potrebno - modernim preglednicima, samo su previše darn sposoban. Potpora će se nastaviti za starije verzije preglednika, no Firefox 5 će morati stajati na svojim nogama. Ipak, El GOOG priznaje da pada na alatnoj traci ubije više od nekoliko mogućnosti, a nudi popis slično Uváděný dodataka korisnicima preko mrtav alatnoj traci pomoć stranici. Nije dovoljno? Voditelj na preko do najava komentar stranici i pridružite kikiriki galeriju, nekoliko pametan mahunarke čini se da su otkrili FF5 zaobilazno rješenje. Kao i za nas ostale, to nije kao što nismo znali Google imala vlastiti preglednik (i interesa ) da se brine o, zar ne?

Google kaže zbogom alatne trake preglednika, kapi podrška za Firefox 5 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. srpanj 2011 06:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google (1) , (2) | Pošalji | Komentari

1 komentar:

  1. Sve te bezvezne novotarije tjeraju me na mozilu.Zašto prozor google toolbara za povijest ne rai?

    OdgovoriIzbriši