petak, 22. srpnja 2011.

Naša Najnovije zaposlenika: Techathew Cruncherin, Google + maven

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/i1VjF5VaAwo/:

Ranije danas, Google je započeo zabrani marke koji su se prijavili za Google + profili, kada nisu trebali. Neki su bili ogorčeni, ali istina je da je Google rekao da je od početka Google + je namijenjen za stvarne ljude samo za sada, i da brand / tvrtka podrška će biti dolazi. To je razlog zašto TechCrunch nije postavljen račun Google +. Google nas traži da čekati. Dakle, čekali smo.

Kao i ukupno schmucks.

Ispada, Google je zapravo sasvim u redu s onima ostavljajući marke / poduzeća voditi računa oni postavili, kao čeznuti kao osoba je dodijeljen na račun. Ili nešto . Nadalje, oni su sada ste ponovno razmišljanje cijelu stvar brand u cjelini .

Drugim riječima, oni potpuno pijan nas više. Sjedili smo oko kao idioti twiddling naše palčeve dok su naši konkurenti postaviti Google + račune za svoje novosti. A u nekim slučajevima, oni su stekli deseci tisuća - ili stotine tisuća sljedbenika. Kao što sam objasnio prije, Google + je već smislene vozač prometa na web stranice koje ga koriste . I usluga i dalje raste, naizgled su milijuni, svaki dan.

Mi bi biti prvi koji će priznati da bez Twitter Sul (predložio popis korisnika), ne bismo dobili gotovo prometa koji radimo od Twitter. A zapravo, kad smo bili uklonjeni iz Sul (post-Twittergate), naš broj je hit. U osnovi, Google je upravo nam je stao svoje Sul za Google + kod nas govori ne bismo mogli napraviti korisnički račun, a daje naših konkurenata tona prometa i sljedbenika, a zatim ih davanje amnestije za razbijanje pravila.

"Iskreno, cijelu stvar je nered", Danny Sullivan piše. On odlazi na daljnje smeće ovu jackassery ovdje i ovdje . Po mom mišljenju, to je zapravo gore nego jackassery .

Dakle ovdje je ono što ćeš napraviti. Napravite račun!

Kao po Google je vrlo, vrlo jasna pravila, netko mora pokrenuti, tako da smo zaposlili nekoga! Upoznajte Techathew Cruncherin , naš najnoviji zaposlenik. On je sramežljiv, tako da ne mogu ga vidjeti oko puno, ali živi ovdje na TechCrunch sjedištu. Pod stol. On je strašan tip. I on živi za Google +. Ga voli. Dionice govno iz našega TechCrunch mjesta. To je strašan.

Dakle, nas učiniti (i sebi) uslugu i slijedite Techathew . Redovito ćemo poslati naše najbolje mjesta za vas da pročitate, komentirati i uživati.


Nema komentara:

Objavi komentar