srijeda, 25. svibnja 2011.

KDDI's Swing navigacijski sustav pomaže vam da pronađete svoj put oko trgovine, izbjeći ljudske interakcije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/kddis-swing-navigation-system-helps-you-find-your-way-around-a/:
GPS može pomoći da dođete do svoje omiljene knjižara, ali kada ste tamo, to vjerojatno neće naći da je Thomas Pynchon knjige koju tražite. To je gdje KDDI's Swing navigacijski sustav dolazi u. S obzirom ugledanje na Nokia Kamppi i NAVTEQ-a Odredište Maps usluga, prototip je osmišljen kako bi pomogao smartphone korisnicima da pronađu svoj ​​put oko centrima, restoranima ili bilo koje druge zatvorenom prostoru, koristeći samo crvena strelica kao kompas . Dovoljno je odabrati dio trgovine koju tražite, val telefon u krug i KDDI's app će koristiti sustav unaprijed instaliran senzorima kako bi pronašli svoju lokaciju, prije nego što pokazuje u pravom smjeru. Čini se intuitivno dovoljno, ali Swing uspjeh u konačnici će ovisiti o tome kako mnogi ljudi i prodajna mjesta odlučiti da ga usvoji. Swing prošlosti pauze za demo video.

Nastaviti čitanje KDDI's Swing navigacijski sustav pomaže vam da pronađete svoj ​​put oko trgovine, izbjeći ljudske interakcije

KDDI's Swing navigacijski sustav pomaže vam da pronađete svoj ​​put oko trgovine, izbjeći ljudske interakcije prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 09:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Akihabara Novosti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar