srijeda, 25. svibnja 2011.

Samsung Galaxy tab 10,1 svibanj brod s android 3,1 na brodu, rekao da se "nekoliko dana udaljen '

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/samsung-galaxy-tab-10-1-may-ship-with-android-3-1-on-board-said/:
Volite li android 3,1 ? Volite li tablets slimmer nego ipad 2 ? Možda želite razgovarati Samsung u tom slučaju, jer Galaxy kreator je staviti one dvije značajke zajedno na Galaxy tab 10,1 stranici proizvoda i složen uzbuđenja uz cvrkut govoreći tablet je samo dana daleko. Zatim, tu je malo proturječne informacije ovdje, jer Samsung je cvrkut zapravo obećanja Android 3.0, ali kartica 10,1 stranici jasno navodi teže, bolji, brži, jači Android inačicu onaj koji dolazi s škriljevca. Osim toga, naši razgovori sa Samsungom na Google I / O je ranije ovog mjeseca pokazuje da 8. lipnja lansirati datum da smo bili uzimajući kao evanđelje do nedavno je malo shakier sada, uz malo kašnjenje mogao biti uzrokovane željom za instalaciju najnoviji Honeycomb na brodu. Pa možda cvrkut točna u tvrdnji Galaxy tab 10,1 dolazi u samo nekoliko dana, to samo ovisi o vašoj definiciji "nekoliko".

Samsung Galaxy tab 10,1 svibanj brod s android 3,1 na brodu, rekao da se "nekoliko dana udaljen ' prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 04:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink thegadgets.net | izvor Samsung , @ SamsungMobileUS (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar