srijeda, 25. svibnja 2011.

Ruska tvrtka za javnost komercijalnih alata IOS dešifriranje

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/w9nkCF-2uvg/russian-company-releases-commercial-ios-decryption-toolset.ars:

Prvi komercijalno dostupan skup alata za pucanje enkripcije i lozinke na IOS uređajima je bio učinjen dostupnim od strane ruske ElcomSoft zaštitarske tvrtke. Jedan dio programa je lozinka osigurac baterije, dok je drugi dio, dostupan samo za provođenje zakona i sudske agencija, je u mogućnosti to ekstrakt brojeve koriste za stvaranje šifriranje tipke za IOS podataka za pružanje dešifrirati slike uređaja.

Dešifriranje alat zahtijeva pristup uređaju u pitanje, ali nakon što je u ruci, nekoliko različitih vrsta ključeva potreba može biti struganje iz njega, uključujući i jedinstveni uređaj ključ (UID) i escrow tipke izračunata UID i escrow uparivanje zapisa. Ako je uređaj samo je zaštićena od 4-znamenkasti kôd, program onda samo treba brutalni svoj put kroz to da biste dobili pristup svim decryptable informacija.

IOS nikada nije bio mnogo sigurnosti tvrđava (kao što smo nebrojeno puta napomenuo), pa čak i ovaj novi alat koristi varijacije prethodno otkrio način. Charlie Miller, od Pwn2Own slavu i glavni konzultant s Accuvant istraživanja, čak i ukazao na Ars da Fraunhofer Institut za sigurne informacijske tehnologije detaljno vrlo sličan način u znanstveni rad su stavili van u veljači. Međutim, njihova alati nisu za prodaju.

Ako vaš telefon ili tablet redovito dolazi pod paskom zakona, Miller dodaje da je to komercijalno dostupnih alata je prilično jednostavan za rutu pomoću duge, složene lozinka umjesto 4-znamenkasti kod za zaštitu vaših podataka. ElcomSoft metoda dolazi s lozinkom osigurac baterije, ali mnogo od svoje učinkovitosti proizlazi iz definiranja granice na moguće nagađanja, kao što su promjena na određene riječi.

Iako "to premlaćivanje od vas" će ostati nadređeni metoda lozinku dobijanje za prosječnog zakon enforcer, lozinkom baterije još uvijek može doći u ruci za kada se ne mogu sjetiti što likovi u vašem leetspeak lozinka su brojevi, i koje su pisma .

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar