srijeda, 25. svibnja 2011.

Google leđa Alta Wind Energy Center, ima 400 milijuna dolara čiste energije prekretnica

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/google-backs-alta-wind-energy-center-boasts-400-million-clean/:
Google najavio je danas da je to bacanje 55 milijuna dolara dolara u vjetar ... energije, da je. Post službenom Google blogu rekao tvrtka je uložila navedeni iznos u Alta Wind Energy Center , koji je postavljen za generiranje 1.550 megavata energije - dovoljno snage navodno 450.000 domova - iz serije turbina u Mojave Desert . Razvijen od strane Terra-Gen energije, rad će nositi rezultira energije preko vodova na "velike populacijske centre." Uvijek skromni Internet gigant je istakao da ovaj injekcija sredstava označava ukupno ulaganje od 400 milijuna dolara u čistu energiju sektora. U stvari, El GOOG potpisao ugovor prošle godine na vlast nekoliko svojih podatkovnih centara s vjetrom snage, a nedavno je najavio otvaranje morske vode hlađen podatkovni centar u Finskoj.

Google leđa Alta Wind Energy Center, ima 400 milijuna dolara čiste energije prekretnicu prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 08:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Physorg | izvor Google | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar