srijeda, 25. svibnja 2011.

ASUS priprema Ultraslim Eee PC 's twist' za Computex

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/asus-preparing-an-ultraslim-eee-pc-with-a-twist-for-computex/:
ASUS 'tjedan nemilosrdnoga zadirkivači nastavlja se danas s silueta što je tvrtka naziva "super-tanak senzacija [s] twist". To je Eee PC , a nema sumnje o tome da netbook, ali nešto o ovom evolucije proizvod neće biti sasvim isti kao i na svojih prethodnika. Notebook Italia je iskopao iznad slike, koji izgleda kao utakmicu za ASUS ' shadow-zasjenjena teaser i pokazuje ono što svibanj biti vrlo dobro najtanji Eee PC smo još vidjeli. Zadnji put je bila ASUS touting ništa laptop u obliku koji je bio toliko tanak, to je bio prototip Smartbook Neo da nikad nije došao iz laboratorija, ali to ovdje sira slicer izgleda vrlo vjerojatno da će biti udaranje tržištu nedugo nakon Computex. Naravno, mi ćemo biti u Taipei dobivanje lowdown za vas, što god se dogodi.

ASUS priprema Ultraslim Eee PC 's twist' za Computex prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 06:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Notebook Italia , ASUS (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar