srijeda, 25. svibnja 2011.

Prvi pogled: Fedora 15 dolazi sa GNOME 3.0 i systemd

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/0g-Se882B5Q/first-look-fedora-15-arrives-with-gnome-30-and-systemd.ars:

Zajednica open source programere softvera iza distribucije Fedora Linux najavio ovaj tjedan izdavanjem verzije 15. Update donosi ispitalo sučelje desktop korisnika i niz pažnje vrijednih arhitektonskih poboljšanja ispod haube.

Fedora je zajednica-driven Linux distribucija koja je sponzoriran od strane Red Hat. To je objavio dva puta godišnje na šest mjeseci razvojni ciklus i obično se isporučuje s najnovijim rezanje-rub Linux softver. Fedora je poznat za jahanje ispred krivulje i često prvi Linux distro uvesti velike nove značajke. Ona također služi kao prostor za inkubaciju novih Red Hat tehnologija, posebice u područjima poput virtualizacije. To nema upotrebljivost i robusnost neke druge distros, ali svojim jedinstvenim tehničke prednosti i visoka opredijeljenost za open source ideologije su privlačni administratorima sustava, softver razvijen od strane, zagovornici slobode i softvera.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar