srijeda, 25. svibnja 2011.

Nokia Oro je prekriven 18ct zlato na vanjski, tinged sa Symbian žaljenje unutar

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/nokia-oro-is-covered-with-18ct-gold-on-the-outside-tinged-with/:
Nokia upravo je unveiled novi čudno zvijer smartphone. Interno, it's your dobra stara C7 - 3,5-inčni AMOLED ekran, 720p video snimanje, 8 megapixel kamera, pentaband radio, Symbian i kao zombi OS - ali izvana je snimljen na lizati boje zlata i stražnji poklopac od prava koža. Cijena za telefon izgrađen baš tako raskošno je rekao da se gore od € 800 ($ 1,126) prije poreza i subvencija te pokretanje se očekuje u Q3 u odabranim zemljama diljem Europe i Azije. Rusija posebno zove se kao uspješan tržište za takve "Premium" telefone, uz Nokia je Gabriel Speratti, generalni direktor za operacije u zemlji, objašnjava da je:

"Imamo veliki broj korisnika koji su u potrazi za proizvodima sa kvalitetom izrade i vrhunskog materijala koji svjedoče o njihovom uspjehu i društvenom položaju. U nekim područjima, posjedovanje takvih premium proizvoda je putovnica da se uzeti ozbiljno."

Moramo se složiti, posjedovanje telefon kao što je ovaj svakako će imati utjecaj na vaš društveni život, mi smo samo nije tako siguran da će biti pozitivno.

Nastaviti čitanje Nokia Oro je prekriven 18ct zlato na vanjski, tinged sa Symbian žaljenje unutar

Nokia Oro je prekriven 18ct zlato na vanjski, tinged sa Symbian žaljenje unutar prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 05:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nokia | Email ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar