srijeda, 25. svibnja 2011.

Cox jaraka 3G mrežne infrastrukture, štapići s airwaves posuđene iz Sprint

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/cox-ditches-3g-network-infrastructure-sticks-with-airwaves-borr/:
Cox Communications je neki veliki dizajne na staničnoj tržištu, ali oni ne pomicanje okna iz sasvim kao tvrtka planira - FierceWireless izvješća da iako Cox već izlio gotovine u rolling out 3G uređaja, to će bilješku cijelu stvar, u korist i dalje platiti za posuđeni Sprint propušta zrak. Stanični usluga u izvornom tri lansiranja tržištima navodno će se nastaviti, iako brzo zaviriti u Cox web stranici prikazuje trenutni telefon izbor je uzimajući malo ustajao. Iako smo tek čuti bilo kojeg razloga zašto Cox bi htio da stick it out kao MVNO, možemo zamisliti da obavezno roaming ugovorima čine ga TAD lakše ponuditi onima " Nevjerojatno sajam "ugovora. Tu je i mogućnost da sa svim 4G žarom, Cox je odlučio da nema smisla se kreće naprijed sa CDMA opreme kada LTE je zrela za branje - i kada Cox je 304 milijuna dolara vrijedan 700MHz spektra čekanja za takvu mrežu.

Cox jaraka 3G mrežne infrastrukture, štapići s airwaves posuđene iz Sprint prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 08:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FierceWireless | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar