srijeda, 25. svibnja 2011.

Ford auto sjedalo prototip drži njegovih senzora na vašem srcu, tako da možete držati tvoj oči na cesti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/ford-car-seat-prototype-keeps-its-sensors-on-your-heart-so-you/:
Chevy je cijeli "Heartbeat of America" ​​stvar stjeran u 80-ih, ali sada je Fordov okrenuti da biste dobili u na akciju. Car maker Europski istraživački tim je predstavio prototip automobila sjedalo za praćenje vozača srce ljubaznost od šest ugrađenih elektroda, što može potrajati mjerenja, bez dolaska u izravnom kontaktu s kožom. Tehnologija, najnoviji u nizu nedavnih zdravstvenih u vozilu pojmova iz tvrtke, mogu otkriti je li vozač ima srčani udar i prenijeti te informacije kako bi vozila sigurnosni sustav. Prema istraživačima, sustav je već vrlo precizan u svom prototip države, čineći ispravne čitanja za 98 posto pogona vremena s 95 posto vozača testiranih. Za više informacija o sustavu, provjerite video i press release nakon pauze.

Nastaviti čitanje Ford sjedalo prototip automobila drži njegovih senzora na vašem srcu, tako da možete držati tvoj oči na cesti

Ford auto sjedalo prototip drži njegovih senzora na vašem srcu, tako da možete držati tvoj oči na cesti prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 23:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | izvor Plićak | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar