srijeda, 25. svibnja 2011.

Getaround car uslugu dijeljenja ide uživo, iznajmiti svoju vožnju s iPhone app i autoinstalacija

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/getaround-car-sharing-service-goes-live-rent-out-your-ride-with/:
Mi smo izrazili naše uzbuđenje kada smo prvi put čuli o Getaround, osobne car usluga koja korisnicima omogućuje iznajmiti svoje automobili od sat ili dan, a na TechCrunch poremetiti servis službeno je otišao živjeti za vozače izvan Bay Area. Tvrtka je također objavila prateći automobil koji omogućuje potencijalnim iznajmljivača za otključavanje njihov privremeni voziti koristeći samo iPhone app, na kojem trenutku mogu pristupiti fizičke ključ unutra. Tvrtka kaže da funkcionira kao i svaki drugi keyless entry uređaja, a može se postaviti u samo pet minuta. Zabrinjavajući vlasnici također treba znati da kada nude svoje vožnje možete dobiti puni osiguranje od Getaround ljudi, tako da sve obveze se prenose na pojedinca za volanom. Iznajmljivači dobiti ocijenjeno od strane vlasnika automobila, tako da je svakako poticaj da zadrži stvari urednim, iako smo potpuno bih se downrated za zanemarujući da se vrati sjedište u svoj prvobitni položaj. Budite sigurni da provjerite out demo video na preko veze, da ćete želite li razmišljali o ovo sami.

Getaround car uslugu dijeljenja ide uživo, iznajmiti svoju vožnju s iPhone app i autoinstalacija prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 08:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Getaround , iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar