srijeda, 25. svibnja 2011.

EVO 3D utovar s zaključan dolje bootloader, ali HTC se može preispitati politiku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/evo-3d-shipping-with-locked-down-bootloader-but-htc-may-reconsi/:
Imamo neke dobre vijesti i neke loše vijesti. Let's napraviti loše vijesti prvi: slično kao senzacija, Thunderbolt, a Nevjerojatno S, Android Policija je potvrdila da će predstojeći HTC EVO 3D također će biti sportski zaključan dolje bootloader na sličan način, što znači običaj ROM modders će imati tvrdo vrijeme glamming gore, rekao je telefon. Nije da bilo tko bi trebao biti iznenađeni ovaj nalaz, iako, s obzirom na trend tužno. To je rekao, još uvijek ima nade: ranije danas, HTC je najavio na Facebook-u da je "pregledom pitanje i naše politike oko bootloaders" - izgleda kao da je netko izvukao stranice iz Sony Ericsson-a dobra knjiga. Ako sve ide dobro, samo mi ćemo morati pričekati i vidjeti hoće li HTC će pobijediti Motorola za izradu svojih navijača opet osmijeh .

[Hvala svima koji su poslali to u]

EVO 3D utovar s zaključan dolje bootloader, ali HTC se može preispitati politiku prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 00:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije , HTC (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar