srijeda, 25. svibnja 2011.

BT i sve Svugdje će početi LTE suđenja u ruralnim Velikoj Britaniji rujnu ove godine

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/25/bt-and-everything-everywhere-will-start-lte-trial-in-rural-uk-th/:
Neki od Velikoj Britaniji najudaljenijih dijelova još uvijek nemate pristup širokopojasnom bilo koje vrste, ali kasnije ove godine, možda su vrsta koja nas čini pogled na u zavisti. BT i sve Svugdje se planira započeti LTE suđenje u Cornwallu, u Engleskoj je najjužnije županije, koji će trajati od 1. rujna do kraja prosinca. Brzine spajanja mogao razmjera kao visok kao 40Mbps, iako tipična stope se očekuje da bude bliže 10Mbps. Volonteri su sada tražili da sudjeluju u suđenju, iako imaju da žive (ili biti spremni da se presele, pretpostavljamo) u prilično maleni 4G pokrivenost područja u blizini Newquay. BT i T-MOrange su dozvoljeni privremeni kriška 800MHz spektra učiniti svoje eksperimentiranje u, koji će vjerojatno biti gore za dočepa u LTE aukcija spektra koji je postavljen za sljedeću godinu. Prvo smo se Newquay, onda uzimamo u svijetu.

Nastaviti čitanje BT i sve Svugdje će početi LTE suđenja u ruralnim Velikoj Britaniji rujnu ove godine

BT i sve Svugdje će početi LTE suđenja u ruralnim Velikoj Britaniji ovog rujna prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 25 svibanj 2011 03:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Daily Telegraph , BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar