četvrtak, 14. travnja 2011.

Microsoft potvrđuje IE10 neće raditi na Vista, milijuni IE9 korisnika slijeganje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsoft-confirms-ie10-wont-run-on-vista-millions-of-ie9-user/:
Ako ste dio dwindling grupe još uvijek koristeći Windows Vidik, youll 'morati pričekati do sljedećeg nadogradnja IE10 za spin - Microsoft je potvrdio da najnoviji inačici svoj ​​preglednik neće prikazivati ​​na zadnji gen operativni sustav, bilo u obliku developer preview ili prilikom konačne softvera brodova. Iako je primamljivo protumačiti kao pokušaj da se na Microsoftovim je dio staviti široko mrzio Vista u svojoj prošlosti, tu je zapravo presedan za to - ne zaboravite da Microsoft odrezani XP podršku, kada je otkriven IE9. Kao Microsoft rep rekao Computerworld, tvrtka radije ne bi razviti softver za najniže zajednički nazivnik. Barem, ako imate stick sa novo iskovane IE9, možete biti sigurni da ćete biti u dobrom društvu .

Microsoft potvrđuje IE10 neće raditi na Vista, milijuni IE9 korisnika slijeganje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 13:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Computerworld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar