četvrtak, 14. travnja 2011.

LG Optimus 2X biti unaprijeđeni na Gingerbread u lipnju ili srpnju, kaže Danski stranice za podršku

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/lg-optimus-2x-to-be-upgraded-to-gingerbread-in-june-or-july-say/:
Osim govoreći Gingerbread bit će predstojeće za dual-core Optimus 2X android telefon, LG je prilično mama na temu softverskih nadopuna. Dobro je, stoga, da se konačno ekstrakt roku iz tvrtke, iako s pomalo opskurne izvor. LG Danski stranice za podršku nam govori da P990 (interni kodni broj za 2X) će biti ažurirani na android 2,3 "u lipnju-srpnju 2011." To je sajam nešto kasnije nego što smo mogli očekivati ​​ili nada za nadogradnju se dogoditi, osobito s obzirom na različite softvera foibles da uređaj smo pregledali patio od, ali ljeto 2011 će uvijek biti poželjno da ljeto nikada. Posljednje upozorenje možda zaslužuje ovdje reći da LG ima povijest nedosljednost kada je u pitanju softver roadmaps, pa razmislite o ovom jednom pisao olovkom dolje dok ne čujemo više konkretnih potvrda iz tvrtke.

[Hvala, Michael]

LG Optimus 2X biti unaprijeđeni na Gingerbread u lipnju ili srpnju, kaže Danski stranice za podršku prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 06:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LG Danska | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar