četvrtak, 14. travnja 2011.

New York City 16. travnja obilježava kao Dan četvorinu, gradonačelnik dobar osjećaj o njegovom šanse

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/new-york-city-acknowledges-april-16th-as-foursquare-day-mayor-f/:
16 je proizvod kvadrature četiri, pa naravno datum 16. travnja je najlogičnije da se zove jedan četvorinu dan. Samo zašto takav slavlje treba postojati je manje očita. Kako se ispostavlja, grassroots pokret četvorinu korisnika izgradili pare oko ideje posvetio dan za on-line check-in usluga, koji koncept zatim filtrira do četvorinu utemeljitelji koji su odlučili otići "100% na ovom,» i sada, pomalo iznenađujuće, tako je New York City Gradonačelnik ( bira jedan) Mike Bloomberg. Kao što je Mike ga vidi, četvorinu predstavlja dobar primjer NYC's početak-friendly okruženju, zbog čega je on daje njoj i dosad neformalna četvorinu Proslava Dana službeni New Yorku kao znak odobravanja. On je čak otišao toliko daleko da su dostaviti gradona Proglas četvorinu ureda, koje možete vidjeti za sebe nakon pauze.

Nastaviti čitanje New Yorku 16. travnja obilježava kao Dan četvorinu, gradonačelnik dobar osjećaj o njegovom šanse

New York City 16. travnja obilježava kao Dan četvorinu, gradonačelnik dobar osjećaj o svojoj šanse prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 14:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Poslovni Insider | izvor Mike Bloomberg , 4sqday , Dennis Crowley (Facebook) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar