četvrtak, 14. travnja 2011.

ASUS Eee ispričava za pisanje Transformator odgode neće detalj, vezan za SAD lansirati krajem travnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/asus-apologizes-for-eee-pad-transformer-delay-it-wont-detail-u/:
Pa, što se tiče kašnjenja ići, ovo je izgleda kao onaj koji ASUS je spremna prihvatiti. Kao tvrtka objašnjava na svojoj Facebook stranici, potražnja za Eee Pad Transformer očito je bila toliko visoka da prvih nekoliko serija su rasprodane ", mnogo brže" nego što je planirao. To je lijevo globalno lansirati za Saće tableta malo u zraka, s tvrtkom samo usmjeravanje ljudi na svoje Facebook stranice za pojedine zemlje za više informacija, iako nažalost ne pružaju mnogo na putu detalja u ovom trenutku.

To kašnjenje očito neće utjecati na SAD lansiranje, iako - barem ne na bilo koji značajan stupanj. Prema laktaš web JoannaStern.com, Transformer će biti udaranje SAD do kraja ovog mjeseca uz cijenu oznaku od $ 399, dok je tipkovnica pristanište će se izvoditi vam 149 $. Bismo mogli eventualno biti vidjeti početke tableta cijenu rata ? Krivovjerje 'nadajući.

[Hvala, James]

ASUS Eee ispričava za pisanje Transformator odgode neće detalj, vezan za SAD lansirati krajem travnja prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 18:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ASUS (Facebook) , Joanna Stern | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar