četvrtak, 14. travnja 2011.

Motorola i Huawei pad u tijeku parnice, ući u novi info sporazum o podjeli

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/motorola-and-huawei-drop-pending-lawsuits-enter-into-new-info-s/:
Nakon mjeseci borbe na igralištu, Motorola i Huawei napokon su došli do ugovora podmiriti svoje razlike jednom i za sve. Obje strane su sad odustalo svoje tijeku parnice, s Motorolom izvorno optužujući Huawei za krađu poslovne tajne iz svojih bivših zaposlenika, a kasnije i na Huawei uzimajući sve zabrinuti o Motorola curenje povjerljivih informacija preko svoje partnerstvo kako bi dominirale Nokia Siemens Networks. Novi ugovor će se sada omogućiti Motorola "prenijeti svoje komercijalne ugovore s Huawei da NSN za naknadu", što bi onda dozvoliti NSN koristiti ove informacije za usluge Motorole mreže koje koriste Huawei opreme. Aww, nije to lijepo kada je novac sve rješava? Priopćenje nakon pauze.

Nastaviti čitanje Motorola i Huawei pad u tijeku parnice, ući u novi info sporazum o podjeli

Motorola i Huawei pad u tijeku parnice, ući u novi info sporazum o podjeli prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 01:34:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink BGR | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar