četvrtak, 14. travnja 2011.

Microsoft 'najnoviji WP7 šasija spec. uključuje drugi-gen Snapdragon, opcionalno žiroskop

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/microsofts-latest-wp7-chassis-spec-includes-second-gen-snapdrag/:
Minimalne naočale za Microsoft Windows 7 OS Telefon uzeti lijepo naletjeti gore, to je otkrio na ovogodišnjem MIX . Trenutni WP7 UREÐAJI su svi trčanje Qualcomm MSM8x50 Snapdragon, izvorni dio 1GHz sa 200 Adreno grafikom, ali Microsoft je sada nadograđen zahtjev za Qualcomm drugi-gen dio, MSM8x55 i moćniji Adreno 205 GPU. To je već viđen rašireno prihvaćanje među uređajima poput HTC Thunderbolt i Xperia Play , ali Microsoft ne zadovoljava samo jedna od opcija, a također je bacanje u Qualcomm's MSM7x30 , fini multimedijalni izvođača koji je već hit na tržištu unutar T-Mobile G2 . Drugom dijelu također dolazi s Adreno 205, što je konstanta budućnosti Windows Phone uređaja, dok je mogućnost uključiti žiroskop također je provisioned za. Video MIX 11 sjednice obrazlaganja tih ugađanje i puno više o WP7 arhitekture se mogu naći nakon pauze.

Nastaviti čitanje Microsoft 'najnoviji WP7 šasija spec. uključuje drugi-gen Snapdragon, opcionalno žiroskop

Microsoft 'najnoviji WP7 šasija spec. uključuje drugi-gen Snapdragon, opcionalno žiroskop prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 13:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileTechWorld | izvor Channel 9 | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar