četvrtak, 14. travnja 2011.

Google sredstava projekta naučiti računala žaljenje, nažalost, neće dovesti do apologetski strojevi

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/14/google-funds-project-to-teach-computers-regret-sadly-wont-lead/:
Vidjeli smo prilično grozan niz roboti programirani da oponaša ljudske emocije, ali nastava stroj da se osjećaju žaljenje? Sada, to je novi jedan. Uz financiranje iz Googlea, tim Sveučilišta u Tel Avivu istraživači radi na algoritam za naučiti računala da naučiti iz njihova iskustva, čime se smanjuje primjera "virtualnog požaliti." Prema tim je vodstvo, kao algoritam će omogućiti usmjeravanje servera i sustava za učinkovitije nositi s internet prometom, prepoznajući i dokumentiranje stvari kao što su iznenadni vrhunci prometa ili povećana pozornost na online proizvod. Uglavnom, više uče iz svoje prošlosti nedostatke, više uspješan strojevi postati. Google je očito zainteresirani potencijalni utjecaj na programe kao što su AdSense i AdWords . Sada, ako oni mogao pravedan naučiti online oglašivača osjećaj srama ... Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Google sredstava projekta naučiti računala žaljenje, nažalost, neće dovesti do apologetski strojevi

Google sredstava projekta naučiti računala žaljenje, nažalost, neće dovesti do apologetski strojevi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 14, 2011 02:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sveučilišta u Tel Avivu | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar