četvrtak, 14. travnja 2011.

Bridgestone gradi najveći svjetski e-papir tablete, izbjegava potrošača (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/bridgestone-builds-worlds-largest-e-paper-tablets-shuns-consum/:
Bridgestone AeroBee Tablete
Ako ste mislili kno je nezgrapan, check out ove A4 i A3 papir veličine AeroBee terminala iz Bridgestone . Tvrtka, najpoznatiji po svojim guma reklama featuring sladak životinja o da biste dobili pregaziti, predstavio dvije nove tablete s 21-inčnim i 13-inčni ( underwhelming ) boja e-papir ekranima - najveća dostupna na tržištu. Možete ih provjeriti u video nakon pauze, ali ne dobiti previše uzbuđen, ove životinje nisu namijenjene potrošačima. Umjesto toga, oni su se prodali za poduzeća koja će vjerojatno koristiti ih kao in-store prikazuje ili kioscima. Sljedeći korak: kava stol-knjiga e-čitateljima. Iako, sumnjamo U sjeni Nema Towers će izgubiti nešto u prijevodu.

Nastaviti čitanje Bridgestone gradi najveći svjetski e-papir tablete, izbjegava potrošača (video)

Bridgestone gradi najveći svjetski e-papir tablete, izbjegava potrošača (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 20:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Akihabara Novosti | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar