četvrtak, 14. travnja 2011.

Oštro je novi 70-inčni LCD HDTV je definitivno veći od jedan vaš prijatelj upravo kupio

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/13/sharps-new-70-inch-lcd-hdtv-is-definitely-bigger-than-the-one-y/:

Na svom "Spectacularge" konferenciji za novinare danas je Sharp najavio svoj ​​novi 70-inčni LC-70LE732U je najveći LCD HDTV na tržištu. To je sportski Quattron četiri boje piksela, puni LED pozadinskim osvjetljenjem, Netflix, CinemaNow, VUDU Apps i DLNA pristup među svojim popis mogućnosti, ali ne 3D. To će biti ispravljena jedna od tri dodatna modela 70-inčni LCD Sharp kaže da će brod ovog ljeta, ali u međuvremenu mi smo samo uživajući atavizam opojno dana 2006 kada potrošač LCD posljednje su pronađeni u ovoj veličini rasponu . Zainteresirane stranke s dovoljno zelene da pokriju 3.799 $ MSRP trebao biti u mogućnosti da naručite te na njihov lokalnih trgovaca, dok ostatak mogu budala na naočale u press release nakon pauze, ili ruku na slikama morat ćemo se ubrzo ( jedan iznad je iz HZZ-a .)

Galerija: Sharp LC-70LE732U

Nastaviti čitanje Sharp novi 70-inčni LCD HDTV je definitivno veći od jedan vaš prijatelj upravo kupio

Oštro je novi 70-inčni LCD HDTV je definitivno veći od jedan vaš prijatelj kupio prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 13 travanj 2011 17:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar